Siste samling av billedlige meme-artikler

fredag 5. februar 2021

Morsomme Vitser Vitser

Tørre vitser er vel også morsomme. Det finnes mange slags vitser både morsomme tørre dårlige og gode korte og lange kjedelige og engasjerende.

Jeg Motte En Muslim Morsomme Vitser Vitser Funny

I vitsebasen kan du finne mange typer vitser og gåter etter dine egne kriterier.

Morsomme vitser vitser. Morsomme vitser for noen og enhver. Når jeg tenker på tores appelsinbrus fetisj så. Derimot om man syns tørre vitser er tja tørre blir det kanskje ikke så morsomt.

Menn satan og ekte kjærlighet. Hos vitser og gåter så har vi samlet og fortsetter å legge ut masse god humor i form av vitser inkludert morsomme bilder og tegninger. Du får lese og si hva du syns.

Vitser for barn defineres av at de er lettfattelige og ikke har upassende innhold men de kan egne seg like godt for voksne. Her får du høre om bl a. Det er vanskelig å skille.

Dette er den dummeste ungen i verden. Så lat som alle er tørre vitser. Morsomme vitser er vel noe av poenget.

Enten om du liker vitser for barn som er morsomme eller vitser som er drøye grove tørre eller rett og slett som setter blondiner i et litt dårlig lys så har vi noe for enhver. Lol video nedenfor om vitsebok. Se nå så skal jeg bevise det for deg.

Vitser jokes og skjemt. En ung gutt kommer inn i en frisørsalong og frisøren hvisker til kunden sin. Boken har mange slags morsomme vitser.

Ikke alle er enige om hva som er morsomme vitser men her er mange forslag. Vitser for barn. Vel her er er det både morsomme og tørre vitser om hverandre.

Kom gjerne med forslag til oss hvis du har noen på lager selv. Morsomme vitser til folket. I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme.

Har du hørt denne. Her kommer 10 hysterisk morsomme vitser. En god latter forlenger livet.

Her er en av vitsene en mann kom til frisøren frisøren spurte hvordan vil du ha håret ditt mannen svarte jeg vil ha det sånn som broren min har det frisøren hvordan har han det da mannen bare bra takk. En samling fantastiske artige og morsomme historier. 15 morsomme og sykt tørre vitser jeg forstår hvordan batterier føler seg fordi jeg også blir sjelden inkludert i ting.

Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser selv om det ikke alltid er så lett. Det er ikke lett med matte når man er sulten det fikk en kar fra fredrikstad erfare da han var innom hos slakteren sist lørdag for å handle inn til helgas pølse i vaffel.

Piloten Hadde Nettopp Skuff No Vitser Og Morsomme Bilder Morsomme Vitser Vitser Morsomme Sitater

Ei Laererinne Pa Ei Oy I Troms Morsomme Vitser Vitser Morsomme Tekster

Pin Pa Vitser

En Hustru Steker Egg Til Vitser Morsomme Vitser Morsomme Sitater

Pin Pa Vitser

Pin Pa Vitser

Pin Pa Vitser

Pin Pa Vitser

Pin Pa Mine Lagringer

Pin Pa Mobin

Mannen Ringte Skuff No Vitser Og Morsomme Bilder Vitser Morsomme Vitser Morsomme Tekster


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar