Siste samling av billedlige meme-artikler

tirsdag 2. februar 2021

Morsom Banneord Geriljabroderi

Det er noe så enkelt som broderi med en en morsom vri det kan være morsomme tekster banneord spydigheter osv bare at det ved første øyekast ser pent ut. Zen i m far too old for this shit.

Geriljabroderi Drit I Buksa Sa Lenge Skoa Passer Brodering Morsomme Tekster Kunst Og Handverk

Og ellers flere ganger i løpet av en vanlig dag.

Morsom banneord geriljabroderi. Geriljabroderi er noe annet fra tradisjonell broderi. Selv har eg tatt opp en gammel hobby som eg drev litt med før geriljabroderi. Broderi er noe en gjerne assosierer til stueveggen hos bestemødre.

Om du ikke har hørt om det før kan det nok høres litt rart ut men det er faktisk bare uskyldig moro. Selv tenker jeg dette i begynnelsen av en treningsøkt og dagen etter en festlig fuktig aften. Det startet med at noen syntes broderier som sa velkommen til vårt hjem og gi oss vårt daglige brød var for kjedelige og trygge og ikke minst ukule begynte å brodere broderier med mer utfordrende språk banneord og morsomme og frekke spøker.

De siste årene har det derimot dukket opp en ny type broderi geriljabroderi. Korssting broderi geriljabroderi morsomt humor voksen. Banneord humoristiske vrier og sarkasme er ofte å finne i den nye typen broderier.

Fun Cross Stitch Morsomme Korssting Korssting Broderi Broderimonster

Smittsomme Korssting Brodering Korssting Morsomme Ting

Geriljabroderi Hvordan Gar Det Med Slankinga Morsomme Korssting Broderingsmonster Broderimonster

Pin Pa Broderi

Pin Pa Broderi

Pin Pa Brodering

Pin Pa Geriljabroderi

Pin Pa Handarbeid

Pin Pa Stygge Sting

Pin Pa Yarn

Pin Pa Cross Stitch


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar