Siste samling av billedlige meme-artikler

onsdag 27. januar 2021

Morsomme Vitser Julevitser

Prøv deg og se hvor mange du klarer. Du har jo ittno å ha i n lenger å je har da stryk.

Jul Vitser Og Gater

Menn satan og ekte kjærlighet.

Morsomme vitser julevitser. Den beduggede mannen som hadde vært på julebord kom vinglende langs veien og spurte en politimann. Forsinket tog den rike og den fattiges manns julegaver trenger du kanskje noen quiz spørsmål til jul. Se nå så skal jeg bevise det for deg.

En ung gutt kommer inn i en frisørsalong og frisøren hvisker til kunden sin. Hot 0 delinger 5 3k visninger. Ikke alle er enige om hva som er morsomme vitser men her er mange forslag.

Sjekk ut disse hysterisk morsomme julevitsene ps. Her får du høre om bl a. Nå er det tid for noen morsomme men dårlige julevitser for å få opp humøret i disse triste dager.

Lyst på litt flere vitser om jul. Vitser for barn defineres av at de er lettfattelige og ikke har upassende innhold men de kan egne seg like godt for voksne. Det kan være en spøkefull bemerkning eller en replikk med et treffende poeng.

å høll du på med nå a spurte n per. Hørt om svensken som gikk til politiet fordi paraplyen hans var slått ned. Julen kan ikke reddes julen kan ikke reddes nå.

Men kona ble liksom aldri ferdig med å gjøre seg fin. Tror du på liv etter juleaften. I følge wikipedia så er en vits en vittighet eller kort historie med et overraskende poeng som er ment å være morsomt.

Kan det væra nødvendig det a. En samling fantastiske artige og morsomme historier. Her kommer 10 hysterisk morsomme vitser.

Dette er den dummeste ungen i verden. Alle barna kastet snøball på læreren unntatt svein han kastet stein. En god højtid kræver et godt grin.

Hvor mange blåmerker har jeg i pannen. Det skulle være en stor julefest i bygda og dit skulle både per og kona. Jo da jeg ringer en av mine venner.

Mest populære vitser topp 20 28644. Hva kan han gjøre da. Læs med og lad latteren begynde.

Masser af sjove julejokes og julevittigheder. Den ene grisen til den andre. Den første er ikke for de med sarte ører.

Je stryker brøstholder n min var svaret. Han kan kle seg ut som deg og redde jula. Vitser for barn.

Humor og vitser er uttrykk for følelser lek og sosialt samspill og har i forskjellige former eksistert like lenge som mennesket har hatt språk og kultur. Desember 2019 09 19 6 points stem opp. 0 delinger 921 visninger.

Alle barna kikket ut fra skyskraperen untatt inger hun trodde hun hadde vinger. Morsomme vitser for noen og enhver. In humorbilder jul julevitser vitser.

15 Morsomme Og Sykt Torre Vitser Vitser Og Gater

Tegneserier Humor Humoristen No

Julevitser Samling Av 34 Morsomme Vitser Om Julen 2020

Julevitser Humor Humoristen No

10 Hysterisk Morsomme Vitser Vitser Og Gater

40 Morsomme Julevitser For Barn A Humre

Miss Me Nettserier No

Julevitser Vitser Og Gater

Latterkula No Morsomme Vitser Bilder Og Videoer Morsomme Vitser Vitser Morsomme Bilder

Julevitser Samling Av 34 Morsomme Vitser Om Julen 2020

Pin Pa Visdomsord


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar