Siste samling av billedlige meme-artikler

søndag 31. januar 2021

Morsomme Sammensatte Ord

I norsktimen var de kommet til sammensatte ord og læreren ville ha eksempler på ord satt sammen av to substantiv. Til slutt finne riktig ord.

Puslespill Sammensatte Ord In 2020 Teacherspayteachers Teacher Store Teacher Pay Teachers

Fotballsko prøvde albert og læreren ga tommel opp.

Morsomme sammensatte ord. Bilder i kampen mot særskrivingsfeil. De er skøre sjove og til tider virkelig klamme. Det var litt flaut å vedgå at.

10 morsomme tyske ord du ikke tror eksisterer europa 2020. Finne på morsomme forklaringer til nye ord. Ettord laget av andré ulveseter ulv ulv underholdning.

Fb gruppe der står sammen om at bekæmpe fejl som fx håndbold. Tippe det rette sammensatte ordet. Her kan du laste ned sammensatte ord grublekryss.

Dress sa ada skåsikkert. Dette er supert for språkutvikling og for bevisstgjøring i forhold til sammensatte ord stikkord. En sammensetning er et ord som er satt sammen av andre ord.

Desuden er affiniteten af sproget for langviklede sammensatte substantiver så fascinerende da det er sjovt. Kryssord a og b er passe vanskelige mens kryssord 1 og 2 er ganske vanskelige. Vi der kæmper for bibeholdelsen af sammensatte substantiver på dansk has 7 600 members.

Men faktum er at dette sprog med en rig litterær tradition har utroligt kreative ord nogle af dem er næsten umulige at udtale uden at snuble nogle. Sammensatte ord grublekryss. Sub gay like og gay farlige ord.

Den har jo både bukse og jakke kvitterte ada. Framifrå første gong eg høyrte dette var frå redaktøren min som sa at artikkelen eg hadde skrive var framifrå. Der findes skilte i alle afskygninger når man først ser sig omkring.

Vi har samlet og opdateret 33 sjove skilte der florerer i danmark lige nu. Skrive bord skrivebord ord bok ordbok. Sjølv om eg saknar enkelte ord frå bokmålet så har nynorsk likevel visse unike ord som er gøy å kunne bruke.

Gymbag sa eva til ros fra læreren. Desse orda finn du ikkje på bokmål. Mobile phone mobiltelefon university student universitetsstudent.

Ord hylle. På norsk er sammensetninger mye vanligere enn på engelsk.

Treningsbanken Fylt Med Sammensatte Ord Begynneropplaering Med Runar Undervisningstips Ord Leseforstaelse

Pin On Teaching Funtastic Instagram

Pin Pa Norwegian Grammar

Morsomme Lese Og Skriveopplaering Matematikk Og Kort Oppgaver Til Valentinesdagen Flott For A Jobbe Tverrfaglig Med Et Koselig Emne Klasserom Skriving Skole

Pin Pa Leseopplaering Klasserom

Pin On Language

Pin Pa Norsk Norwegian

Bildekort Dobbel Konsonant Teacher Pay Teachers Teacher Store Teachers Pay Teachers

Pin Pa Skole For Skole Stuff

Pin On Norge 1

Bokml En Morsom Og Lrerik Mte Jobbe Med Ord Og Vokabular P I Denne Pakken Fr Du 10 Ferdiglaget Dagens Ord Arbei Word Wall Teacher Pay Teachers Lesson Plans


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar