Siste samling av billedlige meme-artikler

tirsdag 12. januar 2021

Morsom Mattetime

Effekten er særlig stor i matematikk. Morsom mattelærer eksempel på god formidling.

Pin Auf Teaching Funtastic Instagram

Det kunne være så enkelt som at man fikk en gåte i stedet for et regnestykke i slutten av en mattetime.

Morsom mattetime. For å inspirere og motivere elevene inviterte han til åpen mattetime for alle med interesse for tall og matematikk. Moren er dobbelt så gammel som apen var da moren var halvparten så gammel som apen vil bli når apen er 3 ganger så gammel som dens mor da hun var 3 ganger så gammel som apen. På den ene stasjonen jobbet elevene med løko på den andre stasjonen jobbet de med et terningspill med tall opp til 100 og på den tredje stasjonen spilte elevene.

Klassen ble delt i tre på tre ulike stasjoner. Jeg har alltid syntes matte har vært morsomt. Moren er like mange år gammel som vekten av apen i kg.

Hun følger ivrig med når atle forklarer. Ernesto inviterte til en annerledes mattetime. 13 pappskaller som mislykkes totalt med å skape julestemning nummer 7 får.

Matte er gøy når man får det til og forstår hva man skal gjøre sier elever på niende trinn ved vestby ungdomsskole. Laber interesse for morsom mattetime. Tirsdag 27 mars hadde vi i 2b en annerledes og morsom mattetime.

Det kan være litt vanskelig å holde styr på alle formlene. Oktober 18 2009 av ialannax. Loddet og tauet veier 1 2 gang mer enn loddet og apekatten.

Dette er da ikke vesentlig for god formidling men helt klart en myk start på en ellers så krevende mattetime. Og så syns jeg atle er morsom sier molly fisher jones 14. Hun gledet seg til hver time for matte var simpelthen det beste hun visste.

Han hadde håpet på bedre respons og tror arrangementet som blir beskrevet som landets morsomste mattetime har potensial til å bli stort på. Www sandrabl blogg no okey det skjer litt av hvert i denne filmen og alt skjer ganske fort det var så mye bedre å være der og da men litt kort om filmen c. Med even nilsen som hovedansvarlig.

Filmen er laget av lærere på skjetten skole. Ernesto er spansklærer ved skolen vår men føler seg like hjemme i tallenes verden. Det var en gang ei jente som var så glad i matematikk.

Elever som får drive med fysisk aktivitet i deler av timene med teorifag blir mer oppmerksomme husker bedre og blir mer sosiale. Hva hadde skjedd hvis du ikke kunne matematikk. Det vekket i tillegg konkurranseinstinktet hos mange.

Studentene hadde ansvaret for undervisningsopplegget denne økta. Trykk på deleknappen så du kan sende en morsom utfordring videre til vennene din.

Pin Pa Klasserom

Moro Med Bokstavsirkus Med Rask Bokstavprogresjon Ser Jeg I Ar Flere Som Trenger A Ove Alfabetet Og Stor Liten Bokstav Enn Tidligere Ar Bokstavsirkus Pa In 2020

Lynet Feberen Herjer I Heimen Og Jeg Tenker At Disse Bilene Kunne Vaert Med Pa A Lage En Supermotiverende Mattetime 4 Aringen Setter Dem I In 2020 Teaching Instagram

Pin On Teaching Funtastic Instagram


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar