Siste samling av billedlige meme-artikler

tirsdag 12. januar 2021

Morsom Julequiz Med Svar

Etter det er ikke tallet 1111. Arranger en morsom julequiz med venner og familie.

Arets Julequiz Find Inspiration Lige Her

Quizzer er næsten altid skønne til fester og sammenkomster.

Morsom julequiz med svar. Hvilke gaver ga de vise menn til jesus i følge juleevangeliet. En julequiz er en rigtig sjov og glædelig juleleg. Han sover om natten.

Hvis en apekatt et ekorn og en katt kappløper opp en kokosnøtt tre hvem av dem når bananen først. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Men til jul kan de være med til at sprede julestemning samtidig med at de underholder og glæder.

Hvem kan mest om julemat adventskalendere julefilmer og andre tradisjoner. Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. Dette er en julequiz med fasit for barn og for voksne så det er bare å hive seg rundt og ta den sammen.

Julequiz 1 av quizmaster. Julequiz 2020 quiz med svar til jula her finner du spørsmål om jul musikk julefilmer og juletradisjoner. Den bedste julequiz for børn.

Det er en lett blanding av kategorier hvor de morsomme quiz spørsmål er gitt først mens svaret er gitt i kursiv. Nesen lyser vei for sleden i tåka. Hva skjer med en flintsten hvis du kaster den i saltvann.

Her gjelder det å holde tunga rett i munnen. Det er ikke ulovlig men det er heller ikke mulig ettersom mannen er død. Sist oppdatert 14 12 2020 det lakker og lir mot jul.

Etter den er ikke sekken tom lenger. Gull røkelse og myrra. Hva er det svenskene kaller julenissen.

Her finner du spørsmålene som passer like godt til julebordet familieselskapet eller til romjulskosen foran peisen. Svarene finner du nederst på siden. Jeg er noe som folk jobber hardt hver dag for å skaffe seg.

Hva kaller man en kvinne som til enhver tid vet hvor mannen hennes befinner seg. Bananer vokser ikke i kokosnøtt trær. Her er 25 julequiz spørsmål og svar som du kan bruke til alle anledninger.

Sangen var tittelsporet til filmen hjem til jul og toppet vg lista i 2010 og på nytt igjen i 2017. Soldatene til hvilken berømt hærfører skal ha funnet opp tradisjonen med sabling av champagne. Når de får meg gir de meg ofte bort.

Noen spørsmål har også svaralternativer. Både for voksne og for børn. Det er ingen problem å bruke den til din dine arrangementer om du skulle ønske det.

Rudolf er rød på nesen men hvordan kommer dette til nytte. Mariah careys all i want for christmas is you fra 1994 topper den amerikanse hitlista billboard hot 100 21. Morsom spørsmålsmiks for festlige lag.

Den Ultimate Julequizen Full Av Julestemning Grapevine Nu

Pin On My Pins

Julequiz Alt Dks Store Quiz Om Julen Alt Dk

Quiz Sporsmal Og Svar For Voksne

Den Store Julequiz For Hele Familien Enlig Mor

Snapshot Jul Pa Intranettet Quiz Stafet Og Julekort Intra2

Den Store Julequiz For Hele Familien Af Lou Noire Som E Bog Pdf Hos Tales Dk

Quiz Far Du 10 Rette Om Advent Julequiz 2020 Boktips

Julequiz Quiz Til Jul Med Sporgsmal Og Svar Find Her

45 Luresporsmal Morsom Quiz Med Sporsmal Og Svar Nyttig Pa Nett

Julequiz Vitser Og Gater


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar