Siste samling av billedlige meme-artikler

tirsdag 19. januar 2021

Morsom Dikt

Trenger du et morsomt visdomsord til foredraget eller talen eller bare en god latter da bør du lese denne artikkelen. Her kan du velge og vrake blant de morsomste hilsene som garantert vil sette et smil på alle sine ansikter.

Gode Venner Er Som Stjerner Plakat Om Vennskap Sitater Sitater Om Lykke Bursdag Tekst

Dersom livet er en historie vær forfatteren.

Morsom dikt. Skriv de i bursdagskort send de på sms eller på facebook. Dersom livet er et dikt vær poeten. Dikt om livet 19 av 20.

Trenger du et godt sitat. Dersom du heller ønsker å skrive en kort tekst til bryllupskortet kan du finne dette på denne siden. Husk kor stolte vi er av deg og at vi alltid støttar deg på din veg.

Vi har samlet 100 morsomme bursdagshilsener for både vennene og familien din. Dikt til brudeparet 1 av 27. Så la oss le mens vi kan.

Når ringen er slitt og lokkene grå må kjærligheten forbli like vakker som nå. Smil til verden og du får en støvel i trynet. Gratulerer med dagen guten vår håpar du ei hyggeleg feiring får.

Dikt 2 av 26. Her har vi samlet flere forslag til dikt som kan passe til brudeparet. Smil igjen og du har et nytt par.

Det kommer sikkert en tid hvor dette ikke er morsomt lenger. Ser du etter morsomme bursdagshilsener spøker sitater og bilder for å sette et stort smil på noens bursdag. Dikt 24 av 30.

Megler ringer du spretter opp du kjenner kriblingen i hele din kropp du folder hender og ber til gud mens megler formidler ditt godtatte bud. I lykkerus setter du deg sakte ned mens tankene nå får jobb i fred bør man egentlig være så glad for en 7 millioners kåk med felles bad. Morsomme sitater ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste.

For det er du som styrer ditt eget liv det er du som må sørge for din indre driv. Dersom livet er et eventyr vær helten. På siterte sitater finner du sitater og ordtak om morsom og mer enn 1200 andre emner.

Nok eit lys skal blåsast ut du blir snart ein vaksen gut åra har gått i slik ein fart og vi har vore med deg heilt frå start. Her er 10 morsomme sitater om det å bli gammel.

Ingvar Moe Samlingen Visjoner Og Virkelighet Bryllup Dikt Positive Sitater Vakre Sitater

See This Instagram Photo By Renpoesi 4 789 Likes Sitater Morsomme Sitater Dikt

Pin Pa Ord Og Sitater

Mors Gode Rad Marit Tusvik Sitater Visdomsord Morsomme Sitater

Pin Pa Dikt

Pin Pa Dikt

Pin Pa Sitater

A Vaere Sterk Jpg 320 480 Oppskrifter Livsstilsendring Inspirerende Ord Positive Sitater Inspirasjonssitater

Pin Pa Dikt

Alderen Har Ikke Stort A Si Med Mindre Du Er En Ost Sitater Vakre Sitater Morsomme Sitater

Jeger Bra Nok Dikt Poesi Norsk Norskpoesi Renpoesi Folelser Tanker Kunst Tropadegselv Detgarover Positive Sitater Dype Sitater Inspirasjonssitater


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar