Siste samling av billedlige meme-artikler

tirsdag 29. desember 2020

Verdens Morsomste Dyr

Alle er her i vår kanal. årlig blir 270 millioner smittet med malaria og 90 prosent av dem som dør av infeksjonssykdommen er små barn som ennå ikke har et immunsystem som.

Pin Pa Minner Av Verdens Beste Bacon Som Ble 11 Ar Love You Forever My Baby Boy

Gronk gronk den generiske dinosaur med et begrenset ordforråd kan alltid telles på for en god punchline som kunne hans kamerat på apteryx standard come on.

Verdens morsomste dyr. Stemmene og vitsene for å kåre verdens morsomste vits i latterlabprosjektet ble sendt inn via internettet. To jegere er ute i skogen da en av dem kollapser. Helt tilbake i 60 årene og 70 tallet bc var en av verdens morsomste tegneserier.

Her er morsomt verden du kan fi. Noen av de morsomste bidragene denne gang gjør akkurat det skriver han. Du kan finne flere artige spill hos for eksempel coolstuff no eller partyking no.

Han ser ikke ut til å puste og øynene hans er. Et delfunn i prosjektet var også at forskerne fant frem til verdens morsomste dyr. 40 000 vitser og to millioner rangeringer senere er dette offisielt verdens morsomste vits.

Stemmene spredte seg veldig og det ble ingen klar vinner. Verdens minste 10000 brikkers puslespill. Se årets vinnere her det er mye å le av.

Verdens beste vits verdens beste vits ifølge forskerne og deres stemmegivere lyder slik. Den andre jegeren dro frem. Det virket ikke som han pustet noen puls var det ikke mulig å kjenne.

Et annet morsomt alternativ er å gi bort et artig spill. Med ett stikk overfører malariamyggen dødelige parasitter fra menneske til menneske. På bildene over har vi valgt ut noen fine eksempler på spill som vi tror kan få frem smilet.

Stem på din. Verdens morsomste dyrebilder er kåret hvert år kåres en rekke dyrebilder i konkurransen the comedy wildlife photography awards. Vanligvis er de morsomste bildene av ville dyr når de poserer eller gjør noe som gir dem menneskelige trekk.

Hei jeg er en apteryx et vingeløse fugl med hårete fjær. Et par karer fra new jersey var på jakt i skogen da den ene av dem plutselig stupte over ende i lyngen. For fjerde året på rad har comedy wildlife photography awards annonsert verdens morsomste dyrebilder og årets vinnere viser naturen fra sin aller beste eller verste side.

Funny animals jumping svikter best funny animals søte kattunger søte babyer naughty dogs. 1 5 millioner per år verdens farligste dyr er bare 16 mm langt og veier maks 2 5 milligram. Anda er verdens morsomste dyr.

Pin Pa Dykkebazaar

Pin Pa Minner Av Verdens Beste Bacon Som Ble 11 Ar Love You Forever My Baby Boy

Whiteakitainu Akitainu Happydogowner Norway Morningmotivation Loveofmylife Tiredashell Loveislove Fightersforelife To Lykkelige Mor Dogs Husky Animals

Her Er Verdens Morsomste Dyrebilder Morsomme Dyrebilder Morsomme Dyr Ville Dyr

Pin On Instagram

Pin On Pets N To Do Activities

Denne Kvinnen Adopterte En Neglisjert Hund 3 Uker Senere Far Hun Verdens Beste Takk Hund Kvinner Valper

Pin Pa Minner Av Verdens Beste Bacon Som Ble 11 Ar Love You Forever My Baby Boy

Pin Pa Minner Av Verdens Beste Bacon Som Ble 11 Ar Love You Forever My Baby Boy

Pin Pa Mat

I Denne Bloggposten Finner Du Oppskrift Og Veiledning For A Lage Verdens Beste Og Vakreste Meiseboller Hvordan Lage Fuglemat Dekorasjon


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar