Siste samling av billedlige meme-artikler

lørdag 12. desember 2020

Morsomme Ord På Norsk

Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord. Saga blott er ikke ment å være en ren ordliste men med et humoristisk øye skal vi se litt nærmere på ordenes betydning og opphav.

Pin Pa Sitater

Morsomme sitater ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste.

Morsomme ord på norsk. Dette er et uttrykk du kan bruke hvis du blir skikkelig overrasket. Her vil jeg fortelle om 5 av mine favoritter. Vi stilte dette spørsmålet til lingus medarbeidere og til våre studenter.

å gjenta et bestemt ord mange ganger gjør teksten kjedelig. Under ord og uttrykk vaffelposten. Da honda introduserte bilen som heter jazz i europa hadde de opprinnelig tenkt å kalle den fitta.

Nå skal jeg snakke om ord fra samme språk nemlig norsk som ligner på hverandre men har forskjellig betydning. Morsomme ordtak viser at våre forfedre hadde en god humor selv om enkelte av de artige ordtakene. Det motsatte av et synonym er et antonym ord med motsatt betydning.

Og hell på norsk er jo ganske positivt men på engelsk betyr det som kjent helvete. Morsomme ord på norsk. Fem morsomme uttrykk på norsk.

I denne posten bringer vi noen av svarene vi fikk. Hva er det morsomste eller rareste ordet du vet på norsk. Mange ord finnes på forskjellige språk men betyr helt forskjellige ting og kan da bli ganske komisk.

Det norske språket inneholder mange fargerike og morsomme uttrykk som nordmenn bruker hver dag. Smil til verden og du får en støvel i trynet. Morsomme ordtak viser at våre forfedre hadde en god humor selv om enkelte av de artige ordtakene ikke nødvendigvis behøver å være kloke.

For eksempel betyr plassen å tisse på nederlandsk morsomt for dem når de ser skilter her i norge. Men hva betyr ordet. Ståkukblå slingrefitte lett på tråden og ballespreng synes jeg er artige ord.

Samler litt på morsomme og rare ord og uttrykk så gjerne del hvis du har noen. Ellers ler jeg også av de ordene som miloine nevner her pluss ergerlig klossmajor hurramegrundt og piskadausen. Ord fra norrøn tid som fremdeles sitter igjen i språket vårt.

Morsomme norske ord fem morsomme uttrykk på norsk norsk for innvandrer. Det er ord fra ulike språk som ligner på hverandre men har forskjellig betydning. For eksempel er engelsk art på norsk kunst mens norsk art betyr dyreart engelsk.

Jeg ler mest av ord som er skikkelig stygge jeg da. Kanskje var det et ordtak dine besteforeldre brukte. Smil igjen og du har et nytt par.

Vi skal ikke bare lære. Eller er det et visdomsord fra 80 tallet. Da journalistene i texas oppdaget hva helt texas betyr på norsk ble det nesten helt texas i avisene der borte.

Bruk av synonymer er med på å berike teksten og øker tekstens kvalitet.

Oppmuntrende Ord Haper Jeg Norwegian Words Oppmuntrende Ord Positive Sitater Inspirasjonssitater

Pin On Language

Pin Pa Sitater Og Ordtak Quotes And Sayings In Norwegian

Pin Pa Sitater

Pin Pa Visdomsord

Karsten Isachsen Kort Morsomme Ordtak Vakre Ord Morsomme Sitater

Pin Pa Norsk Quotes

Norwegian Proverb Vaer Sterk Nok Til A Sta Alene Smart Nok Til Avite Nar Du Trenger Hjelp Og Modig Nok Til A Be Positive Sitater Sitater Om Venner Kule Ord

Pin Pa Visdomsord

Norsk Ordtak Ordtak Morsomme Sitater Sitater

Pin Pa Sitater Kalligrafi


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar