Siste samling av billedlige meme-artikler

lørdag 19. desember 2020

Morsom Vitser

Get our android app ios app or windows app from the official app stores today. 0 delinger 1 2k visninger 11 votes.

Tronder N Hadd Tatt En Skuff No Vitser Og Morsomme Bilder Vitser Morsomme Vitser Morsomme Tekster

Linkene i menyen til venstre vil ta deg til de forskjellige kategoriene av vitser.

Morsom vitser. Download free apps games themes wallpapers ringtones and more for phones and tablets. Mest populære vitser topp 20 28644. Vi håper du finner vitser du liker.

Vitsebok er en side for deg som har lyst på en morsom vitsebok. Alle barna kastet snøball på læreren unntatt svein han kastet stein. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser svigermor vitser og mye mer.

I et i et forsøk på å være morsom kremtet sjåføren i høyttaleren og sa. De første vitsene er med store bokstaver. Mora di er så feit at når hun går på stranda synger hvalene we are family.

Hva synes du jeg skal gi ham ikke en. Vitser er til for å spre glede. Morra di er så feit at.

Dikt 29 av 30. Vitser fra mange forskjellige arbeidsplasser. Vitser i mange ulike kategorier.

Arbeidsvitser barnevitser bilvitser blondinevitser datavitser det er bedre vitser doktorvitser dyrevitser frukt og grønt vitser gode historier gåter han og henne har du hørt hvorfor vitser julevitser kannibalvitser kelnervitser ladavitser matvitser mora di vitser pensjonistvitser politivitser religiøse vitser skolevitser sportsvitser. Da ropte en. Vitser vi ikke har hørt før oppfordrer vi deg til å laste opp.

Mora di er så feit at når hun sitter på en iphone så blir det til en ipad. Jeg er våt jeg er kald jeg er ganske lei hva har jeg egentlig gjort hvorfor kom snøen igjen min vei og det så innmari fort. Rett rett og slett.

Her må alle apekattene gå av bussen. Alle trenger å le litt mer og her hos vitsen no finner du god inspirasjon til å løfte ditt eller andres humør. Vi har svenskevitser blondinevitser grove vitser og mye mer.

Her kan du lese vitser fra forskjellige kategorier. En ny uerfaren dommer ringer en eldre kollega du jeg er dommer i spritsmuglingssak og hovedtiltalte har tilstått at han har smuglet 20 000 liter sprit. Millions of members are sharing the fun and billions of free downloads served.

Arbeidsvitser andre barnevitser 2138. Alle barna kikket ut fra skyskraperen untatt inger hun trodde hun hadde vinger. Du har fått jobben og kan begynne på mandag.

Pin Pa Vitser

Litt Smaartie Fakta Morsomme Vitser Vitser Fakta

En Dame Sto Skuff No Vitser Og Morsomme Bilder Vitser Morsomme Vitser Morsomme Tekster

En Ung Gutt Hadde Fatt Skuff No Vitser Og Morsomme Bilder Morsomme Vitser Vitser Morsomme Historier

Pin Pa 123

Pa Intensivavdelingen Sitater Morsomme Vitser Vitser

Pin Pa Vitser

En Mann Og Vitser Morsomme Vitser Morsomme Tegneserier

Pa Den Sjette Skuff No Vitser Og Morsomme Bilder Vitser Sitater Morsomme Vitser

Jeg Motte En Muslim Morsomme Vitser Vitser Funny

Varmepumpe Funny Vitser Morsomme Vitser


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar