Siste samling av billedlige meme-artikler

fredag 11. desember 2020

Morsom Matteoppgave

Legg inn kjønn og alder og sjekk hvilke forbruksutgifter som blir beregnet på deg per måned. Hvor mange dyr av hver sort tok moses med seg i arken.

Her Far Du Kort Til Aktiviteten Jeg Har Hvem Har Dette Er En Morsom Og Enkel Aktivitet Hvor Elevene Far Ovelse Teacher Store Teacher Pay Teachers Education

Det er gøy å oppdage matten i virkeligheten forteller nimra i syvende klasse.

Morsom matteoppgave. Hvilket tall får du da. Del 30 med 1 2 og legg til 10. Tallet er større enn 5.

Nedenfor finner du oppgaveark du kan bruke til å øve deg. Velg trinn for å se passende problemløsningsoppgaver tekstnøtter. Vi har samlet 10 matematikkoppgaver for skoleelever på 5.

Tallet multiplisert med 8 er større enn 50. Rare og morsomme matteoppgaver. Morsom matteoppgave med brøk og tema jul juleferie og nyttårsfeiring for elever på femte og sjette trinn.

Jeg har ikke laget skrevet noen fasit fordi mange av oppgavene egentlig ikke har noe enkelt svar eller noen fornuftig løsning. De fleste brøkene må forenkles for å finne ut hvilken farge den skal fargelegges med. Hvis det er noen oppgaver du ikke får løst eller ikke forstår så bare send meg en mail.

Tallet multiplisert med 5 er mindre enn 50. Klikk på oppgavearkene for å se og skrive ut og du kan selvfølgelig velge så mange oppgaveark du bare vil. Kristine og dragen en leseoppgave med spørsmål fra teksten.

Fargelegg figurene avhengig av brøkverdi. Men noen har det. Nå vet jeg at jeg kan forstå hele oppgaven når jeg leser den og gir ikke opp.

Har du lyst til å øve på gangetabellene akkurat når det passer deg. Ta 2 epler fra 3 epler. Her finner du en liste over mange rare og morsomme matteoppgaver.

Du kan velge mellom tre forskjellige typer oppgaver på hvert oppgaveark. Før var det vanlig at jeg bare forstod litt av teksten i en matteoppgave og jeg måtte gjette meg frem til spørsmålet når det var ord jeg ikke forstod. Gå inn på sidene til forbruksforskningsinstituttet sifo velg referansebudsjett og kalkulator.

Budsjett og regnskap oppgaver bm xlsx last ned fil. Tallet går opp i 48. Du skal finne et tall.

Sma Glimt Eggedosis Leseforstaelse Lesing Skole

Sma Glimt 17maipahawaii Leseforstaelse Skole Skriving

Ida Heen Aaland Adjektiver Grammatikk Klasseromsplakater

Fun Fun Library Studiodasol In 2020 Event Poster Design Creative Poster Design Graphic Design Posters

Ole Brumm Sitater Positive Sitater Dype Sitater Morsomme Sitater

Pin Pa Skole

Pin Pa Sitater

Pin Pa Frklinn Blogspot No

Smaglimt Leseforstaelse Rettskriving Skrivetrening Smaoppgaver Stasjoner Leseforstaelse Leseferdighet Skriving

Pin Pa Broderi

Pin Pa Familie Og Venner


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar