Siste samling av billedlige meme-artikler

torsdag 12. november 2020

Morsom Quiz Om Norge

Hvor mye kan dere om landet vårt. Hvor ligger egentlig dronning maud land.

Naturbingo Sommar Bingo Strand Barn

I 1930 var antallet norske kommuner 747 det har aldri før eller etter eksistert flere kommuner i norge utsira kommune i rogaland er norges minste målt etter antall innbyggere med et folketall på 211 personer.

Morsom quiz om norge. Verden geografi quiz og mer til. Denne quizen om norge passer perfekt både på hytta og hjemme. Han sover om natten.

Er du flink til å svare på spørsmål om geografi så har du gode muligheter for å komme med mange riktige svar. Ta quizen og test dine geografiske kunnskaper om norge her. Kultur og samfunn fest av quizmaster.

Til forskjell har oslo som den mest folkerike 634 463 innbyggere. Hva kan du om finurligheter og merksnodige fakta. Det er en lett blanding av kategorier hvor de morsomme quiz spørsmål er gitt først mens svaret er gitt i kursiv.

Dette spiselige produktet inntas gjerne mens man ser film og kjøper du det på samme sted som du ser filmen kan det koste godt over 500 kroner. Mest populære quiz spørsmål og svar en av våre mest populære sjangere innen quiz spørsmål og svar er de som tar for seg spørsmål innen geografi de fleste som er reiseglade liker slike quiz der man ikke bare oppfrisker kunnskapene om verdens hovedsteder flagg land og byers beliggenhet og lignende men også får sjansen til å drømme seg bort. Blandet morsomme fakta av quizmaster.

Om rapportèr feil. Noen spørsmål har også svaralternativer. Geografi byer verdensrommet oppfinnelser teknologi transport.

Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Her gjelder det å holde tunga rett i munnen. Denne kategorien består av quiz innenfor temaene.

Mange har hørt meg men ingen har sett meg og jeg vil ikke snakke før jeg blir tilsnakket. Hva kaller man en kvinne som til enhver tid vet hvor mannen hennes befinner seg. Selv om vi har gjort vårt beste for at all informasjon og alle quiz spørsmål skal være korrekt så kan det forekomme menneskelige feil.

Kontakt oss gjerne om du finner noe som er galt i spørsmålene så skal vi få det rettet på snarest. Quiz er en perfekt aktivitet som gjør at alle kan bli med uansett alder. Publisert 7 desember 2020.

Om rapportèr feil. Morsom spørsmålsmiks for festlige lag. Morsomme fakta om norge.

Hva går opp og ned men forblir likevel på samme sted. Her er en lærerik og underholdende quiz som gir både barn og voksne muligheten til å teste seg litt. Mummitrollet hva heter filmen.

Hvilket av hjulene på bilen beveger seg ikke når du svinger til høyre. Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. Og hvor mange fylker vil vi ha etter de planlagte sammenslåingene.

Leker Til Baby Shower Leker Baby Shower Ideer

Pin Pa Fest

Donald Duck Quiz Heftebok Finn No

Bezzerwizzer Kjenner Du Norge Brettspill Mini Reiseutgave Brettspill Kortspill Quiz

Magilabyrinten Brettspill Norsk Utgave Arets Barnespill I Norge 2010 Brettspill Karen Norge

Pin Pa Www Planlegg No

Pin Pa Morsomt

Pin Pa Barnebursdag

Norge Quiz Junior Sporrespill 56026

12 Fun Facts Om Norsk Nyskapning Tu No

Hva Vet Vi Om Jul I Norge Teaching Funtastic Jul Forskoleaktiviteter Skoleaktiviteter


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar