Siste samling av billedlige meme-artikler

tirsdag 1. desember 2020

Morsom Fakta Om Kroppen

Menneskekroppens kompleksitet er fantastisk og der er alt god grund til at værdsætte den. Vi elsker å lære bort nye tips og triks og i dag ønsker vi å fortelle deg om noen overraskende fakta om kroppen vår.

Pin Pa Bilder

Publisert 12 05 2009 del denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Morsom fakta om kroppen. Kvinner blinker omtrent dobbelt så ofte som menn. 10 ekle fakta om kroppen din. Hvilket himmellegeme er tilfeldigvis ca.

2003 15 03 oppdatert 14. Svimlende fakta om vår forunderlige kropp. Du trodde du kjente kroppen din.

Samtidig er det bare å krysse fingrene for a. 10 fakta om kroppen du sikkert ikke visste. Alt lige fra dit skelet muskler blod og nerver arbejder på kryds og tværs af hinanden og gør det muligt for dig at være i stand til at fungere hver dag.

I løpet av livet produserer et gjennomsnittsmenneske over 23 000 liter spytt. Morsomme fakta om ørene til dyr og insekter. Det er vanlig folkeskikk å svelge mesteparten det er slike det finnes milliarder av på kroppen.

En gjennomsnittsperson blunker omtrent 13 ganger i minuttet. Vil du virkelig vite dette. Litt ekle fakta om kroppen.

10 fakta om kroppen. I gjennomsnitt finnes det nesten 5 millioner bakterier på hver kvadratcentimeter av kroppen. Kroppen vår er et finstemt instrument og som.

Vi har samlet noen forskjellige fakta om øret og hørselen. Det er nok mye du ikke vet. 400 ganger så stor som månen og 400 ganger så langt unna oss.

Boka inneholder svimlende fakta og her er gode og morsomme bilder lik den pedagogikken. 25 utrolige fakta om kroppen. Leveren vår har over 500 ulike funksjoner og er et av kroppens mest hardtarbeidende organer.

Meningen med denne bloggen er å ha et sted man kan diskutere hvordan man best tar vare på helsen gi gode råd for generell velvære og gi tips om enkle behandlinger man kan gjøre hjemme for å forbedre sin skjønnhet. Her er en del fakta som kanskje var fullstendig ukjente. Den er mindre enn 0 2 cm lang og styrer den minste knokkelen i kroppen stigbøylen.

14 12 13 09 01 14 12 13 10 44 silje bjørnstad tips meg. Harald sommerseth abc nyheter. De fleste tror de kjenner kroppen sin som sin egen bukselomme men det er nok mye man ikke vet.

Kona Skuff No Vitser Og Morsomme Bilder Vitser Morsomme Sitater Morsomme Bilder

Pin Pa Dikt Og Gode Ord

Pinterest

Pin Pa Skuffja

Pin Pa Norske Quotes

Litt Smaartie Fakta Morsomme Vitser Vitser Fakta

Ordentlige Fakta Sitater Fakta Vitser

Pin Pa Sitater

Pin Pa Mine Lagringer

Pin Pa Mine Lagringer

Vidste Du At Sjove Fakta Sjove Vittigheder Jokes


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar