Siste samling av billedlige meme-artikler

onsdag 21. oktober 2020

Morsom Vits Barn

En samling fantastiske artige og morsomme historier. Vitser i mange ulike kategorier.

Pin Pa Vits

Dessuten kan det også bety at vitser for barn egentlig er laget av ganske barnslig voksne eller at barn har veldig god humor.

Morsom vits barn. Vitser er til for å spre glede. Lille olav var sønnen til en flink bilmekaniker og farens språk dreide seg mye om oljeskift og lignende. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn.

Arbeidsvitser barnevitser bilvitser blondinevitser datavitser det er bedre vitser doktorvitser dyrevitser frukt og grønt vitser gode historier gåter han og henne har du hørt hvorfor vitser julevitser kannibalvitser kelnervitser ladavitser matvitser mora di vitser pensjonistvitser politivitser religiøse vitser skolevitser sportsvitser. Mulighetene er mange og det finnes nesten ikke grenser for hva man kan finne av vitser for barn. Linkene i menyen til venstre vil ta deg til de forskjellige kategoriene av vitser.

Vi har svenskevitser blondinevitser grove vitser og mye mer. Derfor er det ekstra populært med morsomme vitser om dyr. Menn satan og ekte kjærlighet.

Her kan du lese vitser fra forskjellige kategorier. Nedenfor finner dere barnevennlige dyrevitser som vil gi en god latter. Dette fikk læreren oppdage da han spurte per hvor gammel lillebroren var.

Vitser for barn er jo også ganske ofte vitser for voksne så ikke ta det tungt om du har passert førti og likevel ler litt. Side 1 av 32. Her finner du et godt utvalg av rene og trygge vitser for barn.

Det er mange steder man kan finne gode vitser for barn og god inspirasjon. 0 delinger 4 4k visninger 13 votes. Alle trenger å le litt mer og her hos vitsen no finner du god inspirasjon til å løfte ditt eller andres humør.

Man kan enten ta seg en tur på det lokale biblioteket spørre en morsom venn som ofte forteller vitser eller rett og slett ta seg en tur på det store internettet. Vitser om barn situasjoner der barn er involvert. Kommer det ikke et tre snart nå så tisser jeg på meg.

Han er en 2006 modell men det er noe feil med eksossystemet hans så mamma må skifte pakning på ham flere ganger om dagen. Hunden som var på vandring i ørkenen tenkte. Dersom de har egg ta med 12.

Mor jeg satte det 12 literne med melk i kjøleskapet mor. Vitser vi ikke har hørt før oppfordrer vi deg til å laste opp. Vi håper du finner vitser du liker.

Barnas vitser er laget av barn og for barn. Kan du være så snill å dra på butikken og kjøpe 1 liter melk. Her får du høre om bl a.

Tissetrengt hund i ørkenen. Irriterende kanin i butikken. Her kommer 10 hysterisk morsomme vitser.

Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser svigermor vitser og mye mer.

Pin Pa Alt

Pin Pa Alt

Gi Barna En Morsom Start Pa Skolearet Last Ned Og Skriv Ut Disse Artige Lappene Til A Putte I Matpakken Med Fun Facts Vits Lapper Vitser For Barn Skolestart

Pin Pa Vitser

Pin Pa Sitater

I Disse Dager E D Viktig A Taenk Gjennom Kalorireglan Vitser Humor Morsomme Vitser

En Seksaring Til En Firearing Skuff No Vitser Og Morsomme Bilder Morsomme Historier Vitser Morsomme Vitser

Varmepumpe Funny Vitser Morsomme Vitser

Pin Pa For Facebook

Aerlighet Vare Lengst Skuff No Vitser Og Morsomme Bilder Morsomme Vitser Morsomme Historier Vitser

Mannen Ringte Vitser Morsomme Bilder Morsomme Vitser


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar